top of page
  • Foto van schrijverPatrick Renier

Kim Jacobs (ex Sha-Na) nieuw lid van TOP POPS

De Limburgse meidengroep Top Pops neemt na één jaar afscheid van Evita. Door een té drukke agenda kan de Houthalense zich niet altijd meer vrijmaken. Ze wordt vervangen door Kim Jacobs, voormalig zangeres bij de Vlaamse meidengroep Sha-Na.


Vorig jaar juni werd de Vlaamse showbizzwereld met ‘TOP POPS’ een nieuwe meidengroep rijker. Vier Limburgse meisjes debuteerden succesvol met de single ‘De Nacht van je Dromen’. Daarna volgden nog ‘C’est la vie’ en ‘Warme Liefde’.

Precies één jaar later neemt de meidengroep afscheid van Evita. In onderling overleg werd beslist om de samenwerking stop te zetten. Vanaf nu bestaat TOP POPS uit: KELLY, KIM, TERESA en INE.

Manager Frank Grotars en zangcoach Carina Clerinx bleven niet bij de pakken zitten. Ze gingen op zoek naar vervanging en komen met Kim Jacobs op de proppen. De zangeres zong in 2007 en 2008 bij de Vlaamse meidengroep Sha-Na. Ze is afkomstig uit Zoersel en werkt als kleuterjuf.

Voormalig Miss Vlaanderen

Frank Grotars: “In het verleden droeg Kim het kroontje van Miss Vlaanderen. Zingen en dansen is een passie en rode draad in haar leven. Kim is een volwaardige opvolgster en zij zal mee voor vuurwerk zorgen op het podium.”

Grotars heeft naast de nieuwe zangeres nog nieuws. “Begin september komt de nieuwe single uit. Momenteel kan ik er nog niet veel over zeggen. Later dit jaar vliegen we met Top Pops naar Torrevieja in Spanje voor een optreden tijdens de gekende 'Witte straatfeesten' - FIESTA BLANCA op 8 oktober", aldus Grotars.

תגובות


bottom of page