top of page
  • Foto van schrijverPatrick Renier

Nieuwe single 'Suikergoed' zorgt voor hete nazomer

Bijgewerkt op: 20 sep. 2019

Hoe sensueel kunnen vier knappe jongedames zijn? Wie dat wil weten, moet luisteren naar de nieuwste single van TOP POPS. Het viertal dat met hun aanstekelijke liedjes en hun straffe podium-act elke tent, plein of zaal in vuur en vlam zet, komt frivool en pittig uit de hoek met SUIKERGOED.Wie denkt dat Kelly, Kim, Teresa en Ine zingen over koeken of snoepjes, slaat de bal compleet mis. De meiden halen al hun charmes boven en bezingen in SUIKERGOED één van de mooiste zaken in het spel van de liefde: de verleiding. En de vier TOP POPS-zangeressen moeten daar geweldig goed in zijn, want het nummer klinkt verdomd lekker.


Kim (ex-Shana)


Kim (ex-Shana) - die sinds juni de nieuwste aanwinst van TOP POPS is - past perfect bij de drie anderen, want de meiden klinken beter dan ooit tevoren. Met deze single voegen ze een kanjer toe aan hun repertoire.


SUIKERGOED zal je verleiden, dat staat als een paal boven water. Het is een single om van te snoepen. Geef je over aan deze zoete zonde want SUIKERGOED is gewoonweg SUPERGOED!


Luister naar Suikergoed: https://song.link/i/1477995386Comments


bottom of page