top of page
  • Foto van schrijverTop Pops

Top Pops lanceert nieuwe single 'Waarheen je ook mag gaan' (mét videoclip)

Bijgewerkt op: 8 jun. 2022

Na een periode van inactiviteit en onzekerheid komt TOP POPS weer met nieuw materiaal. En ja hoor, hun nieuwe single - WAARHEEN JE OOK MAG GAAN - is een frisse, happy-go-lucky tune die zich in je oor nestelt als een oorwurm.


Nieuwe single voor Top Pops: Waarheen je ook mag gaan

Even het verstand opzij en dan dansen en meezingen op een deuntje dat ze geleend hebben van The Popgun, een Belgische popgroep die actief was van 1985 tot begin jaren negentig.


‘Wherever you may go’ wordt ‘Waarheen je ook mag gaan’ in een vertaling van Yvan Brunetti. Met deze nieuwe zomerse single blijft Top Pops trouw aan hun concept: pop met een jaren-80-feel, krachtig, uptempo en met een brok ambiance waar je alleen maar goedgezind van kan worden.De videoclip werd opgenomen in ‘Akkermanshof’ te Bocholt, in het goede gezelschap van boer Patrick, boerin Caroline, drie energieke boerenkinderen en zo’n 250 koeien. We hebben daar een fantastische medewerking gekregen, waarvoor dank!


De dames van Top Pops hebben zich goed geamuseerd en er het echte boerenleven leren kennen. Het lijkt wel een aflevering van ‘Boer zoekt vrouw’, maar dan in quadruppel want onze boer Frederick kon niet kiezen uit de vier dames van Top Pops.


Top Pops anno 2022 - 2023


De afgelopen tijd was het voor de buitenwereld misschien te stil rond Top Pops, maar intern werd er hard gewerkt aan de toekomst. Zo werd er gebrainstormd over een aantal nieuwe nummers waarvan ‘Waarheen je ook mag gaan’ de voorbode is van wat nog komen gaat. Ook werd er gesleuteld aan het repertoire door nog een extra laagje 80-ties songs toe te voegen, het handelsmerk van Top Pops.


Wat de bezetting betreft, zijn er een paar wijzigingen: er werd afscheid genomen van Teresa, maar er kwamen ook 2 nieuwe Top Pops-dames erbij. Even rekenen: ééntje weg en twee erbij…


Ineke en Annelore van Top Pops

Bestaat Top Pops dan voortaan uit 5 zangeressen?


Neen. Als Top Pops komt optreden, dan zullen ze altijd met 4 zangeressen zijn. Als je met z’n vieren bent, kan het gebeuren dat er wel eens eentje niet beschikbaar is door omstandigheden. Daarom is er een vijfde zangeres bijgekomen, zeg maar als reserve. Net als bij een voetbalploeg, want de show must go on!


We verwelkomen dan ook de Maasmechelse Ineke Schonkeren die met haar ervaring en enthousiasme voor bijkomende girlpower zal zorgen. We heten ook de Diepenbeekse Annelore Haesevoets welkom, die met haar sound het geheel een frisse toets zal geven.

Samen met Ine, Kelly en Kim vormen zij de nieuwe Top Pops.


Kim, Kelly en Ine van de Vlaamse meidengroep Top Pops

Gentse Zesdaagse


In tussentijd werd Top Pops ook gevraagd om tijdens de Gentse zesdaagse het publiek te animeren. En geanimeerd hebben ze. Zelfs Mark Cavendish stond mee te swingen met de dames op de wielerpiste van de Zesdaagse op de tonen van de Top Pops-mannenmedley.


24 uur live


Ook viel er een uitnodiging in de bus voor de ‘24 uur live’ in het Sportpaleis begin dit jaar. Voor het eerst zong Top Pops live met de ‘Miguel Wiels - 24 UUR Liveband’ in het grote Sportpaleis. Dat was kicken!

Deze twee mooie evenementen tonen aan dat Top Pops meer dan ooit klaar is om opnieuw te knallen.Herbeleef de jaren 80 met een optreden van Top Pops


Voeg Top Pops nog toe aan je affiche in 2022 of boek nu reeds voor je event in 2023 onder het motto: ‘ALLES wordt duurder maar Top Pops NIET’.

Waarop wachten jullie nog? Voorwaarden voor boekingen 2022-2023 vind je hier.

Veel Top Pops-groetjes

Ineke, Annelore, Kim, Kelly & Ine


Management & Bookings: Frank Grotars | frank@toppops.be | +32 474 47 33 01

Promotie: jo@j-music.be | +32 477 257 842

APR Works Records: patrick.renier@aprworks.be | +32 476 256 441

Comments


bottom of page