top of page
  • Foto van schrijverPatrick Renier

Vuurdoop voor Top Pops (en lovende woorden van Frans Bauer)

Bijgewerkt op: 10 aug. 2018

De kop is eraf voor Top Pops. Op Pempkes in Bilzen beleefden Evita, Ine, Kelly en Teresa de avond - of was het nu nacht? - van hun dromen. Het viertal stak tijdens hun vuurdoop meteen de lont aan het vuur. Lovende woorden van Frans Bauer maakten de avond perfect.


Evita (l) en Ine van Top Pops geven het beste van zichzelf.
Bij het debuut van Top Pops stond de hele tent meteen in vuur en vlam. (Foto MM Content)

Na maanden van intense voorbereiding was het zover: het debuut van Top Pops op het Pempkes-festival in Bilzen: al jaar en dag een broeierige plek van feest en plezier. De zwoele zomerse weergoden maakten het plaatje compleet. Ideale omstandigheden voor feest, ambiance en top-entertainment.


RONKENDE AFFICHE


De nieuwe Vlaamse meidengroep bevond zich in goed gezelschap. Op de affiche stonden ronkende namen als Get Ready én Frans Bauer. Iets over half 10 was het zover. Van stress of podiumvrees was absoluut géén sprake. Na enkele binnenkomers werd het ritme opgedreven waarna halverwege de show hun debuutsingle ‘De Nacht van je Dromen’ door de boxen galmde.


Kelly, Evita, Teresa en Orlando van de nieuwe Vlaamse meidengroep Top Pops
Vlnr: Kelly, Evita, Teresa en Ine voelden zich op het podium als een vis in het water. (Foto MM Content)

BROEIERIG PUBLIEK


Het viertal kreeg de mensen nadien ook makkelijk op hun hand met bekende meezingers en zwoele danspasjes. Na ruim een half uur vol show en spektakel - en een bisnummer - was het broeierige publiek duidelijk opgedweept voor de jongens van Get Ready.


FELICITATIES FRANS BAUER


Na afloop vond een eerste handtekeningsessie plaats. Zowel jong als oud kwam kennismaken met de nieuwe Vlaamse meidengroep. Evita, Ine, Kelly en Teresa krabbelden de fankaartjes met de glimlach vol.


Ruim over middernacht vond een tweede hoogtepunt plaats. Na afloop van het optreden van Frans Bauer verraste de Nederlandse schlagerkoning de dames met een bezoekje en gemeende (video)felicitaties.Comentários


bottom of page