top of page
  • Foto van schrijverTop Pops

Top Pops lanceert nieuwe single: 'Alles wat ik heb is voor jou'

Met 'Alles wat ik heb is voor jou' heeft de Vlaamse meidengroep Top Pops een waardige opvolger beet voor 'DIE EERSTE KEER'. De dames doen het toch maar weer!


De cover van de nieuwe single 'Alles wat ik heb is voor jou' van de Vlaamse meidengroep Top Pops

Na een fantastische zomer - waarin TOP POPS hun eerste hitje mocht beleven met DIE EERSTE KEER - Vlaamse Ultratop 50: 19 weken notering / Hoogste plaats: 6 - is het niet gemakkelijk om een waardige opvolger te maken.

De cocktail die ze tot nog toe aanhielden, blijven ze trouw aangezien het schijnt te werken. Jaren 80-feel, pittige en teasing teksten in een klinkende productie waar de vocals van de 4 sympathieke zangeressen in excelleren zijn de ingrediënten van deze cocktail.


Maak daar nog een mooie videoclip bij, dan alles goed shaken en en ze doen waarschijnlijk weer een gooi naar een mooie notering in de Vlaamse Ultratop 50! Bij deze... Alles wat ik heb is voor jou!


DOLLY DOTS


TOP POPS koos voor een cover van de grootste hit van DOLLY DOTS: ‘Love me just a little bit more’ in een alweer pleasing vertaling van Yvan Brunetti.De videoclip, die opgenomen werd in het prachtige Poortgebouw te Oud-Rekem is opnieuw van de hand van Top Pops-huisregisseur Bart Wierzbicky. De dames schitteren in galakledij uit de collectie van topontwerper Nicky Vankets.


Hopelijk brengt 'ALLES WAT IK HEB IS VOOR JOU' een beetje licht in deze donkere tijden, want dat kunnen we momenteel goed gebruiken.


Trouwens, alles wat Top Pops te bieden heeft, is sowieso VOOR JOU!

Comments


bottom of page